Babykorg

om oss

Välkommen till Babykorg

Efter min sons födelse 2019 föddes idén om Babykorg. Jag märkte både vid min egen och mina vänners babyshower att mina vänner hade svårt att hitta presenter som var praktiska, av bra kvalitet och snyggt presenterade. Färska blommor är underbara men varar bara några dagar och en praktisk present är inte alltid vacker!

Under min föräldraledighet med min dotter, född 2021, fick många av mina vänner bosatta i andra delar av Sverige och utomlands barn. Med två små barn mitt i en pandemi var det otänkbart att resa så jag letade efter fina presenter att skicka men upplevde att det var svårt att hitta det jag letade efter. Då kände jag att det var dags att gå från idé till handling.

Alla som har barn vet att det inte alltid är en dans på rosor. Därför har vi utökat vårt erbjudande med "För henne". Här hittar du allt som en mamma behöver och förtjänar ;-)

Vi kan skickar våra presenter direkt till mottagaren och vi ser gärna till att det blir en presentupplevelse. Avsändaren kan vara t.ex. mor- och farföräldrar, partner, kollegor, familj eller vänner.

Vår filosofi bygger på omtänksamhet. Varje present, oavsett om det är en korg, blöjtårta eller klädbukett, är handgjord.

 

Susan